GRATIS HART BEWUSTZIJN CHALLENGE

  • Wil je liefdevoller zijn naar jezelf en anderen?
  • Wil je meer vertrouwen hebben in jezelf en in het leven?
  • Wil jij je laten leiden door liefde in plaats van angst?
  • Wil je meer ontspanning en vreugde ervaren?
  • Wil je weten hoe jouw hart hieraan kan bijdragen?

Doe dan mee met mijn vijfdaagse

GRATIS HART BEWUSTZIJN CHALLENGE

Meld je aan voor de besloten facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/hartbewustzijnchallenge/?ref=bookmarks

Volg mij op instagram: https://www.instagram.com/trainjehart/

Start op 10 juni 2019

Want ik heb de wens dat iedereen zich bewust wordt van zijn of haar hart!

Waarom?

Onze wereld heeft meer liefde, compassie, vreugde en ontspanning nodig. Dit zijn allemaal kwaliteiten van het hart. De enige manier om deze kwaliteiten in de wereld te brengen, is door ze bij jezelf te ontwikkelen en toe te passen.

Vanaf 10 juni 2019 wil ik je meenemen op een 5-daagse reis die je bewust maakt van de prachtige kwaliteiten van je eigen hart.

Elke dag krijg je geheel gratis en zonder verdere verplichtingen een mooi werkboek van mij via de besloten facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/hartbewustzijnchallenge/?ref=bookmarks

Heb jij je e-mailadres ook geregistreerd dan zal ik het werkboek ook per e-mail naar je toe sturen. In het dagelijkse werkboek staan inspirerende informatie en oefeningen, waarmee je jouw hart bewustzijn kan vergroten en kan gaan leren om de kwaliteiten van je hart bewust in te zetten in je dagelijkse leven.

Wil je ook dat er meer liefde, compassie, vreugde en ontspanning in onze wereld komt. Deel deze challenge dan met anderen! Ben je actief in het delen van deze challenge, laat mij dat dan weten (via een persoonlijk bericht op facebook, instagram of per email: trainjehart@gmail.com). Onder de actieve delers van deze challenge verdeel ik een paar prachtige prijzen. Zoals een gratis coachingstraject met mij ter waarde van € 1050,-, een kaartje voor mijn hartcoherentie workshop op 29 juni 2019 ter waarde van € 75,- en gratis deelname aan mijn online zomerprogramma ter waarde van € 75,-.

Tot 10 juni 2019…….ik heb er ontzettend veel zin in!